Kawan-Kawan ^^

Thursday, May 27, 2010

aku nak bg pendapat bout ACMS..

Salam...

aku dapat few comments from fwens
same boat through sms, comments kat blog,
chatter..n bla3..

so,
aku pown student bru gak...
mne laaa aku taw sngat psal ACMS niyh...
xpe laaa...
its okay la..aku nak gak bg opinion..
drpd apa yg aku bace r... :)

n lg 1..
pak cik aku da tgok offer letter uh...
dia mmg ckp aku g ireland..
ntah..
aku pown x brani nak cakap...
pak cik aku mmg ader kawan,
bahagian bnde2 ni smua...
dia dah tgok an..3 ORANG DA CKAP

aku nak cakap bnyak2 pown x brani gak..
sbb..offer letter pown x sampai...
kang mane taw dpat INDON ke..
PADAN MUKE..ahaha (better study malaysia)
tuh r..
SO, AKU JUST BERDOA JER LA..
DPAT YG TERBAIK..KORANG ALSO... =)

lg 1..
aku tgok..ACMS
nyer facilities tip top r!!!
wifi, club house...
air cond..bla3..x bad la an...

maybe yg dpat IB, A-level lg gempak kowt..
result spm aku bukan la smua A+ pown...
so, aku malas r nak cakap bnyak2.
aku redha jer..
Allah da ksi aku yg TERBAIK da...
insyaAllah...ALLAH ITU SEBAIK2 PERANCANG..
dpat scholar MARA ni pown da kira anugerah da niyh..
ALHAMDULILLAH...

pas2...
aku bace bout ACMS an...
dia cakap cmni..

This intense program prepares students entry into one of the medical degree offered at ACMS. Upon completion, students may choose to enroll in either the Doctor Of Medicine - Universiti Kebangsaan Malaysia (MD - UKM) and Doctor Of Medicine - Universitas Sumatera Utara (MD-USU) , Bachelor Degree in Medicine , Surgery and Obstetrics in collaboration with National University of Ireland (NUIG) or Bachelor Degree in Medicine , Surgery and Obstetrics in collaboration with National University of College Cork , Ireland (UCC) program.

ni lame nye..
pas2..ader yg baru dia ckap dia der antar g ireland gak..
ntah..silap2 kawan PAKCIK aku salah bace ke
kat offer letter uh xtaw la an...

tp...
in future kat portal ACMS ckp dia antar g Ireland..
ntah r..sbb diorang da lme da x update bende2 ni...

DOA JE LA..
INDON pown x kesa...
janji blajar..

tp..
mmg dlam mse korang apply MARA,
bile mase dia ckap ader nak antar g INDON..
ader ke x ea??..ntah r..
biar r...

ANYWAY,
KAWAN2 YG SAME BOAT WITH ME..
C U THERE AT ACMS..
WITH NO REGRETS I'LL GO THERE..
SALAM =)

3 comments:

suara said...

hiii =D study kat acms eh skrg?
i dapat MARA acms jugak hihi tula confuse gak kat ne dorg nak hantar, harap2 ireland lah =D

zaiasraf said...

weyh..im in da same boat with u laaaa..haha

Anonymous said...

mne pown sme..gud luxx