Kawan-Kawan ^^

Monday, June 14, 2010

mse zaman mude2 ^_^

Salam.

huisy..
kebosanan aku malam nie..
so,
aku nak becerita r..
(bukan cerita baru pown)
crita lame~~
mse zaman mude2 ^_^

erm..
korang taw kan aku kje pe lpas SPM..
bg korang yg x taw..
aku kje kat BONIA..cewah..
haha..
jd MODEL...
*percaye x??...
korang ni..asal x pcaya..tau la aku x ensem..
xpe2..
*mmg bukan pown...

hehe..
aku jd promoter jer...
*isk3..
hahaha..

so,
arini..aku nak crita..
pe yg aku buat mse aku
keje dulu...

so,
lets start with pe yg aku buat...
erm...
sbrnye..
aku jage BONIA LADIES...jge HANDBAG...HAHAHAHA..
haa..ni la tempat aku kje..
lawa x??..alaa..aku xder gambar pd front la..
klu x lgi lawa..
*poyo je..hahahaha
lawak an??..ye la..gelak la..gelak...fine..

haha...memula..
aku pikir 2 ke 3 kali gak nak jge handbag ni..
sbb..
GILE KAU!!..MNE AKU TAU PASAL HANDBAG nie!!..

hehe..xpe..
agak cuak la..
sbb permennt aku ni..mcam LMBUT2 sket..(laki r)
argh..harap2 aku x jd lembut..
haha..
xpown..
haa..ni la perment aku...
mse ni raya cina..so, pakai bju bebas..hensem x??..
haha..nme dia ABU BAKAR...
*jgn ingat aku tipu lak..nme dia mmg cmni..

ape yg aku buat??..
owh senang je....
kalau budak2 yg opening mcD uh..
lap2 meja ke ape an...
aku nyer lagi SUSAH..
nak tau ape??...hehe
ON SUIS LAMPU...hahahahahaha
lampu untuk display uh...

hehe..pototnye kne lap2..
tp aku x buat..
kekdang je bile permnt aku suro..
haha....

ok..
lepas uh..kalau ade orang nak beli..
aku bwak la kat kaunter...stetlah aku conteng2
kad kat warranty n resit2...
GILA KAU CONTENG..
mahal kowt..salah tulis...mne aku nk cri duet!!..
heheh..aku SERIUS LA buat kje kay..

ok...
yg best nyer..most of coustmr aku..
pompuan..
xkire umo..
bnyak yg dah TUA r..
dah jd MAK orang ke ape ke an..beli beg nak kawin ke..huhu
xpe..
kekadang je bole usha2 awek2..
*xder sebaya aku kowt!! nak beli beg uh..gile pe..
KORANG NAK KE BELI BONIA mse umo 18??..
xkan...

hehe..
bole la..pnjat2 dlm stor...
cri stok klu dia nak yg baru..
kalau aku malas...
AKU CKP JE XDER STOCK..
hahahaha...
aku peduli ape..bukan aku dpat comission pown~~
jahat seyh aku...

kalau dah xder orang..
aku g main JUMANJI ke..
KARAOKE2 ngan akak jge kdai sblah ke..
BINGO ke...
hahaha...*bengong~..
tp best la..
diorang cool!!..
sblah aku llki gak..jge CARLO RINO..
hehe..tp Chinese r..
*klu plgan yg x reti ckp melayu.
SMUA TMPAT MAMAT NI KNE JGE..
*pdan muke kau!!..spe suro reti ckap cine an..erk..haha..

CLOSING cmne??...
ouh senang..
TUTOP DISPLAY LAMP n terus blah...
hahahaha...
easy dude!!!
ni la gmba poyo aku mse kje...
dah2...jgn tgok lame2...
segan aku...
hahahahaha
eh lupe..kunci locker skli..hehe..

erm..
pas2..
tp y pling best n TERBAIK..
is waktu maghrib r..
recess from 7 till 8..
aku x g solat dulu..
after aku makan..
AKU G JALAN2 KAT LUAR..
pergh!!..sumpah lawa!!!
kau tgok pmndangan dia...
ngan pmndangan kul 7 till 8..
kat bndar melaka..
kau hang out..
SUMPAH MSE LAIN AKU SUSA NAK DPAT PLUANG CMNI..
ni la view...
mse kul 7.15 kowt..
aku makan kjap jer....
*xmakan pown kdang2...
tpi balik pd class kat stamford uh pnt..so,makan gak r..erk..
cmne uh..ape2 la..hehe

lawa kan??...
baik ko ckap lawa..klu x aku tumbuk..
*gurau je...

ni da kul 7.30/40 r..
silau mate aku mse amik gmbar nie..

ade skali uh..
mse aku rehat...aku jumpe hot air baloon..
ajak tekjut r...hahaha..cmne bole ade ntah

gambar ni pown menyilaukan mate aku...
dah r ader rabun silau..
xwonder power aku naik..erk..

ni lak mahkota hotel..
belakang mahkota parade..
ah lupe..nme tmpat kje aku la..mahkota parade..
kat parkson (korang tgok tag promter uh da tau)
*siap nak xplain2 lak aku ni..

ok last pic b4 msuk kje..
*kne msuk ikut blkag MP..
mse ni dah pukul 8..

so,
after recess.masok kje balik...
after punch card..
aku ckap kat perment aku..
WEYH, AKU NAK G SOLAT..
hehe..*x amik recess time..
nak solat mmg dia kasi lepas punye..
ALHAMDULILLAH..
nsib baik permnt aku cool..
haha *time ni la aku suke mamat ni..
TIME LAIN KURENG R...

lgi skali posing mse nak amik beg..
tu la spe suro pendek..kan kne pkai kotak...
hahaha...
*sbb kau baik aku letak 2 gmbar dlm blog ni..
publisity ni!!..orang lain kne bayar..haha

ni gambar after solat...
siap nak amik gamba..
aku nak tunjuk surau act..
xpe xde lak gmbar..ni je ade..haha..
*gambar poyo aku again...
haha..nsib la..ni blog aku an...

hehe..
i2 je kowt aku nak cerita..
ok bye2!!..

5 comments:

aliah said...

Nice view.
Never been there la. =(

zaiasraf said...

haha..next time u can come to melaka ^_^

fara zulkifli said...

budok poyo..huhu

zaiasraf said...

ngee budak niyh...

Farrah Hasna said...

Asmkum..tumpang tanye..memandangkan adik pernah keje di butik bonia..so mesti tau kot. Problem akak..akak btu beli purse bonia x sampai sbulan lg...tp reait hilang.mwarranty kad je ade.. boleh terima lg ke klu hantar butik die?? Tq dik