Kawan-Kawan ^^

Saturday, June 12, 2010

duta malaysia...hehe

Salam...

alhamdulillah..finally ade gak idea..
erm..
skarang ni aku busy sket..
sori ye kawan2 n semua..
aku jadi duta malaysia..
(caye x?..) hahaha

skarang ni busy preparing dokumen2 nak masuk ACMS ni..
mmg aku bru buat sikit..
pdhal dah seminggu lebey da dpat dokumen2 ni..
2 minggu kowt..
adoai..(zai, ape kau buat ni...)

erm..
skarang ni aku bru je abis medical check up...
buat kat private..sbb kat govermnet dpat lmbat gile..
ntah kenape ader ujian HEPATATIS B la NICOTINE la..
ape la..aku bukan hisap dadah pown!!!
ngeee~~..
xpasal2 sampel darah kne antar g lab kat kl la..
hape la..@__@

xpe2..
tp aku xpuas ati..
mse x-ray uh ade sexual arsmnt!!!..
ish!!..

aku harap aku sempat la nak buat semua ni...

erm..
sebab, 24.6 ni nak g penang..
pergi rumah kawan aku..
sebab...aku nak prepare g perak...
pada rumah dia..
*pdahal melaka g penang da jauh ke utara dah~~
gile je aku ni...

haha..
xpe2..
26.6 ni pulak aku nak g perak..
amik anugerah..alhamdulillah
mcam biase..anugerah sekola aku..
Sultan Perak yang kasi....
so, xkan nak miss lak an...

rindunye kat sekola...bile nak balik kuale kangsor niyh.....
                     


26.6 gak..
aku rase aku kne amik tiket malam kowt...
balik melaka...
nak enjoy2 kat kuala kangsar dlu..
hehehe..yeay!!!...
*pukul berape la aku sampai melaka cmni nanti..hehe...
yeye..ronda KK Town malam2..sangat2 best!!!

27.6 aku kene buat final check barang2 aku...
kat melaka ni haa..
pergh!!..4sure penat..
haa...jalan2..best2..yeye
                                                              

28.6 aku ngan family semua..
nak gerak g penang..
gerak malam..
so,
29.6 pagi ade la mase nak ronda2 penang t..hehe...
*ronda lgy!!..

30.6 ni dah kene daftar dah..
huhu...sedey r..
dah start belajar balik...
CUTI SEKOLAH TAMAT DI SINI YE ZAIASRAF...

maybe aku balik melaka raya nanti kot..
entah la...
aku pown x sure..
tp raya confirm balik!!!..

harap2 aku x jadi botak amik pre-medic niyh..
hahaha..

aiyoo...botak la doctor ni...haha..xmau2..xensem..*bajet hensem lak

nway
xnak aku raya kat penang~..
hehe...





2 comments:

Nur Izzati Aisyah Binti Azhar said...

wah... jln sakan r yea zai... =)
ti jgn lpe bw blk souvenir... hehe.
btw, duk penang best la.. xkesah kt sberang ke,or island.but both best.. so,njoy urself there.. n study =)

Tjuk duta malaysia.. igtkn jd rprsentative ke mana.. aiseyh man. =D

zaiasraf said...

aisyah : hahaha..jalan2..cuti2 malaysia ^_^ yup2..
hopefully best r kat sane..hehe..of course la study..xlepas pointer xley fly lak t..sedey jewp..hehe..harap2 lepas la..

aisyeh..haha..hebat sngat uh