Kawan-Kawan ^^

Sunday, March 6, 2011

Mengikutkan Kata Apa

Salam...

kenapa ek..kadang-kadang kita rasa mcam...
life ni...mcam incomplete?..
ade something macam tak kene sejak kebelakangan ni..
mesti ade yang aku dah buat salah ni..
haisy..xbest la macam ni....

semalam...pening..little dizzy sket..
maybe coz too exhausted..
nak muntah pun susah...
so, hilang mood study..*alasan =p

kiasan hidup...
ibarat roda...
terkadang di atas,
di bawah...
di atas semula...lalala..

biasa la tu kan?..
kadang-kadang tu...
bila life is getting miserable...
lepas tu ade je orang yang nak kene lempang...
memang makin hot la jadinya kan...tapi aku x la hot..haha..
i mean..panas inside...luar x hot pon..x hensem..
haha...lepas tu...

pikir-pikir balik...
syarat-syarat belajar...
yang pernah aku bersumpah depan kawan-kawan...
ngan GURU UTAMA...
no gaduh-gaduh...
jangan salah guna...
but sekarang macam susah je nak kawal..
maybe sebab ibadat pun tunggang langgang kot...
haisy..
kena betulkan balik ni...tu pun part of sumpah gak...lagi besar actually...

haisy...
sekarang...anatomy...anatomy ni memang kene jadi kiasu eh???...
kene study sorang-sorang...
xpe lah..nak buat macam mana...
short notes...
semua nak kene prepare...
ok...

so, ladies and gentlemen..
let's get busy...
again..

and also...aku rasa..
aku need someone nak luahkan smua yang ada kat benak aku ni..
nak menconteng dah tak larat dah...
someone to listen..

lend me your ears..
and everyting will come clear..
hahaha...bajet gila..

xpe..
cakap ngan Allah...
coz DIA is the best listener of all..
kan?..

3 comments:

Firah Ibrahim said...

waa..btol2..be strong!!

Anonymous said...

macam kenal ja lirik nasyid tuh..hehe..neway...gd luck..:)

Muhammad Zaiasraf bin Zainurin said...

mus : thanks :)
anonymous : hahaha.dah kantoi~