Kawan-Kawan ^^

Tuesday, April 10, 2012

Rasaksa, Fairy dan Exam

Assalammualaikum and evening

post santai-santai pulak lah!..
hehehe..

Cerita mengenai seekor rasaksa jahat yang berlawan dengan fairy yang comel..
hahahaha...

Tuan Pengarah..

Artis terbaek!!!...

Sebagai sang rasaksa...

Sebagai fairy 


Pada zaman dahulu kala..jeng..jeng..jeng..hehe
terdapat seekor rasaksa yang hensem tetapi sangat ganas!!...

wargh!!!...aku rasaksa yang sangat ganas!!

*jap poyo jap*
hahaha

tiba-tiba dia berasa mahu pergi mengganas!!!...
rasaksa tidak terkawal lagi!!!
wargh!!! Tidak!!!
*ok yang ni over pulak*
hehe


Kedatipun begitu..terdapat juga pada masa itu seekor fairy yang sangat comel..*ahaksss!!!
haha..x comel mana lah..
hehe..jeng jeng jeng

sebab comel..tambah lagi satu gambar..
(over gila!!!..hahaha)

dan juga mempunyai sebilah pedang yang cute..

tetapi boleh berTUKAR!!!
wooo~~~ dasat tak??..

Lalu rasaksa itu dibunuhnya!!
yeargh!!!...
"amik hang!!"

dan lagi!!..
lalu rasaksa pun mati~
kesian rasaksa..~
hahaha

-The End-

*flip table*
This is so not me =P
hahaha..

kitorang tension study mungkin?
tak lah sangat..
just having fun..

*enjoy student life ni sebenarnye.*

-asik nak serius je tak best jugak..
-anyway. enjoy ada had. exam coming..

all the best semua (n_n)










3 comments:

Soyacincau said...

Waaa. Best giler :)
Suke2
Keep it up Zai

miss.nadhara said...

hahahahaha. nice story!

Muhammad Zaiasraf bin Zainurin said...

thanks ye soyacincau :) insyaAllah ^^

miss.nadhara : ni akak khairi Ammar?..btw..thanks ^^