Kawan-Kawan ^^

Friday, December 17, 2010

kedai gunting rambut..

salam...

kenape eh??..
bile orang dah potong rambut...
mesti tgok cermin..
senyum sorang2..
pas uh...
main pusing2 depan cermin...
dah la kat dalam saloon lak uh!!!..
tggu la balik rumah!!!...
aiiii!!!..
aku tgok rase cam nak bg penampar je~

sabar zai sabar~
haisy~..
pasuh main pegang2 rambut la..
pasuh tnye kawan dia..
"lawa x rambut aku?" lebeh kurang cam uh la~~
kawan dia pon naik bosan jawab~

dah la g ramai2..
berejam-jam aku tggu korang design rambut~
argh! mnyusahkan je~

marah ni!! nasib baik x kuar carut2 td..aku kan penyabau~ hahaha

ok..
pas uh..
kenape smua orang nak stail same???
semua nak stail wavy2 gitu~
sexy sangat ke???...

bosan aku tgok bile ramai2 cam uh~..
kalau boleh bawak sepanduk menyatakan perasaan...
mmg aku dah bawak dah kat saloon uh!!!..
huh!
kalau smua cun camni xpe la gak
sanggup xkluar saloon aku weyh kalau smua camni!!!..
hahahaha..lawa doe..

haisy...
aku xlah ckap aku ni hensem..aku tau aku x hensem..

but...
xpayah over tgok cermin bole x???...sakit hati aku~..
tgok kat rumah la~ senyum la smpai mate pon..
kesah ape aku~~...
huh...

at last,
dekat pukul 7 baru la settle rambut aku~
wargh~ pendek gile~...
huhu..

haha..poyo gile..
muke xsuke rambut baru~..
xpe2..

4 comments:

hanishafizah said...

rambut baru zai..??hahaha,,xperasan pulakk kat class td..ngeh~ =P

zaiasraf said...

x perasan??..tipu gile!! haha..
fama ckp macam wolverine kot!!..
siot~

hanishafizah said...

betul laaa,,,ko igt aku rajen ke pusing kepala usha korg boys kt blkg tu?? hahaha,,,wolverine ekkk??? hahahh..ko nk aku puji ke aku kutuk ni??? =P

zaiasraf said...

who knows arn~..hahaha...kutuk la~ aku accept je =(
dah biase...