Kawan-Kawan ^^

Wednesday, December 29, 2010

sorry bro buat kau jadi harry potter... =P

salam..

fuh...EKSIDEN la pulak!!!!!!...

what the story actually??..
haha..
td kitorang g main futsal..
nak training la ni kononnye...

ok..
aku main keeper td..
dah best dah main ni!!!...

then suddently...
bayc datang...
LAJU GILE!!!!!....cuak kot aku tgok!!...

macam nak goal je ni!!!...
so,
aku kluar ah..
lari...

then bola 50-50!!!!!!.....

aku cuak ah!!!...
STOP...
and suddently...
BANG!!!!!!....erk~~~~~~~~~~~~~~~...

BLEEDING!!!!...
MY HEAD!!!!...
damn!!!...bnyak gile kot DARAH!!!!!..

ok la fine..aku ingat jerawat pecah...
normal ah uh bile ade collision cam uh~..
pening gile kpla...
gayang kot!!!!!....

view aku jadi double2!!!..

then tibe2...
aku lap2..
eh..asal xde darah lagi?????????????..............

skali....
bayc tnye amin...
my friend la both of this..
KEPALA SIAPE PECAH...
AKU KE ZAI??????????...

BAYC!!! KEPALA KAU!!!....
koyak kot!!!!!!!!!!!!!!!

mase uh spec aku dah melayang dah...cuak gak ah...
nasib baik x bengkok..

power 200+ kne ah pakai..
memula main defender xyah ah pkai..
keeper kne pakai ah~~...

pas2...

g poliklinik~...
nasib baek doc cun!!...
diorang ckap ah..aku bukan tgok pon...

at last...
BAYC KENE 4 JAHITAN!!!!..
dia tnye...ade parut x nanti...

doc uh ckap...xpe lah..jadi macam HARRY POTTER~..
haha..
harry potter x harry potter pon rm85 kot kene!!!!...
so, kongsi ah aku ngan dia bayar...

SORRY BAYC...


ni dia..hensem kan??.
ade orang ckap muke cam teddy bear??
hahaha..
btw, sori buat kat bertambah comel jadi harry potter lak...

5 comments:

sakinah zaini said...

sengal zai..jerawat pecah plak..ha2
nasib baik kwn ko x pape..
anak org tu..ape la..lain kali nk main,hati2 la ckit..

bayc said...

haha...rilek la zai..mcm2 bleh jdik dlm game..nothing 2 worry..:D

Anonymous said...

td aku nampak kau dpn lab. usha2 dahi kau nak tgk jerawat pecah. wakakaka nsb baik x nampak. kalau x mesti blh tergolek2 dpn lab gelakkan kau :P

-Harishah

zaiasraf said...

kina : ye la fine..aku hati2 la ni~..

bayc : ahaha..da bpe kali ko ckap..naik bosan aku dngar~ =P

harishah : kau usha aku??..hahaha...kidding2..sengal la kau~ name pon aku ckap ingatkan..so, xde yg pecah ah~~

iCeY 'AiShA said...

Ganas btul mamat2 Pre-Med main futsal. Ahaha. xP