Kawan-Kawan ^^

Tuesday, December 28, 2010

penang island!..fit la sngat

salam..

fuh..what a tiring day last 2 night~
penat gile!!..

1st, dpat tau bas g QB xde..
aku mcam da kecewa dah...
hurm...
sbb aku nak amik card popular aku~..
tuh je...kat QB uh..
hahahaha...

then..
kitorang naik las bas pada pv, g sunway~...
pd sunway g jetty..naik rapid..kene rm2~

from jetty naik ferry!!..yeah..
sebab ade yang xpenah naik kan~
so, naik je lah..kene rm 1.20..

then..
from jetty pulau, naik rapid g QB..
kene rm2 lagi~
ah lupe...
aku jumpe Dr Teodoro!!!!..
but kitorang x tegur pon...sebab kitorang dah dalam bas mase tuh...
xkan nak jerit lak panggil nama lecturer uh~...
ade orang ingat aku ni sewel pulak nanti~..

then smpailah QB~
sepanjang pejalanan aku bdiri~ bapak ah~
lenguh!!..eh x ah..xlenguh..
tipu je..*bajet fit ah ni :P

smpai QB...
gile ramai orang!!!..
mak datuk~~~

then..
aku dah settle amik card popular aku..
aku beli glove..
dah lame cari sbnarnye glove uh..
dlu aku pakai yang cikai punye je mse rowing tournament~

kenape aku beli glove tuh???...
erm...
sebab sakit ah buat chin up xde glove uh~~
kdang2 naik hold smpai kene spasm aku!!!..

ade glove bole jd cam dulu balek.
skarang dah kurus dah~
haisy..
mane la aku mse rowing dulu??..
xpe la..
jadi kurus je la..ok what..hahaha

wargh!..ni ape ni..gemuk eh??..
haha..
boleh la..bapak besar aku time form 5..
skarang gile kurus~..
sedey ah cmni..
xpe2..kurus kan bergaya *perasan jap*


ok lah..ntah ape2 je aku merepek...




2 comments:

Anonymous said...

ding dong bell

zaiasraf said...

weeee