Kawan-Kawan ^^

Tuesday, May 31, 2011

Pak Cik ooo Pak Cik!!...

assalammualaikum wbt...

=)

i still reading Contengan Jalanan..=)
then..makin banyak aku baca...macam makin interesting la pulak..
lot of quotes..
and somehow rasa nak improve lagi diri ni...
huish..bnyak pahala Hlovate ni..mesti bnyak orang turn after read all the novels..

hurm..
ok lah..
tadi aku g amik L for driving..
*..fine..aku xde lesen lagi..-.-"

then...yang dduk sekeliling aku tu..
1. umur dah 30+ tapi xpenah-penah amik lesen..
2. mamat ni eksiden kat Cairo dlu..then lesen kene gantung..
3.mamat ni nak amik lesen lori...

and serius aku rasa...mak ai~ terasa tua...

masa driving..
tak lah nervous pun..macam orang ckap...erm..biasa je..
*nada kerek..* haha..no la..

tapi..erm..sekali ah mati memula..coz aku xpenah bawak kan...
Pak Cik tu pun berbual je...

ckap pasal Kuala Kangsar..dia cakap pasal pau la..pasal kopi la..hapa la...
hurm...aku layan je Pak Cik tu..cuak tu cuak gak la...
ade ke aku yang xpenah bawak kete ni dia ajak bual-bual pulak!!...

then masuk la pasal politik la..nasi kandar la...
apa la..aku ye ke je.."haah..betul tu pakcik" walaupun sometimes aku xpaham sangat apa pakcik tu ckap..hahaha..sorry pakcik..

hurm...
masa belajar...
dia ckap..LENTIKKAN KAKI....
erk...pakcik!!...ingat aku nak menari ulik mayang ke hapa -.-"
then aku ckap.."lentik kaki??..erk.."

then semangat gila pakcik tu buat gaya!!...hahaha
"laa...pakcik..ckap la angkat tapak kaki..."

then kene sound..~~ -.-"
"Bahasa Melayu tu kena betul..Pak cik ni dulu cikgu BM tau tak??.."
erk...
then masuk la cerita pasal budak-budak Melayu then sampai la UPSI smua pakcik tu cerita pulak~...
argh~ pulak..........................
pak cik pak cik..
rajin betul eh berbual ^^

bole tak tanya pakcik tu..
"pakcik, bila saya bole koyak ni L??.."
*hahah..padahal baru 1st day training.~~ zzZZ

8 comments:

MoSyaZ said...

haha.gudluk2.tak lama tu.nanti settle r.

Muhammad Zaiasraf bin Zainurin said...

haha..tu la pasal...lama lagi uh..segan ah..haha

MoSyaZ said...

haha.lek r.best kot practice bende2 ni.bole jumpe mcm2 org :D
btw, bila rsults ireland kau kuar ? ke dh kuar ?

Muhammad Zaiasraf bin Zainurin said...

haha.mmg best pon!!..6.6 ni..cuak kot!!..

MoSyaZ said...

perghh.esok lusa je tu.gudluk2.looking forward to noe the results :D

Muhammad Zaiasraf bin Zainurin said...

ko buat aku makin cuak doe..haha

syira tenSai said...

bwk kreta mcm bwk daytona x?hehehehe

Muhammad Zaiasraf bin Zainurin said...

syira : haha..kalau macam bawak dytona dah lama drift dah!! haha