Kawan-Kawan ^^

Friday, February 4, 2011

Chill =)

salam..

alhamdulillah..tadi aku on9 pukul 5.00 pagi..*sumpah xde keje..
tibe..ade someone tegur aku..kat facebook...
wooot2....jeng jeng jeng..
hahaha..

kawan aku from Egypt..Alex under Mara...
haha..Hidayah name dia..
lepak ah..jgn jelous..kawan je pon..
=)

alhamdulillah dia selamat...yeay!...pagi ni dia ckap flight dia ke Jeddah..
lepas tu balik Malaysia..
mintak2 smpat la jumpe dia waktu cuti sem ni....
ehem..haha..

kesian diorang...2 or 3 month lagi baru nak smbung study balik...
tpi skarang tgah winter break katenye...
so, cm xde la rugi sangat kan..
baguslah..yang lain2 pon dah start on9 dah..bgus2...time ni la aku nak puji kerajaan Malaysia..
bagus buat kerja :D

erm...
lepas tuh...pagi2 dah g rumah nek...
sebab busu aku nak tunang..nak g kedah...
malas na ikut~..
so, nek pakse datang rumah dia..breakfast..

ok ni rumah nek..

jumpe la segala cousin yang mengade2...

ni adik aku..ktrang skang kat ruma pggil dia kakak pengawas

ok ni lagi 2 cousin aku...

haha..tapi aku paling suke pic nie!!...
bukan main payah nak suroh dia senyum...
xpe lah..kecik lagi..nanti dah besar comel la gigi tu..haha

fuh...then, kitorang lepak kat pntai dkat2 kampung..

haha..poyo..

ni la pondok tepi laut.

ok dah...balik jum... =)





2 comments:

eidasazali said...

rmai je yg dah gerak gi Jeddah

zaiasraf said...

yup tau...skang mmg ah dah rmai. =)
ari2 bru 2nd flight kot