Kawan-Kawan ^^

Wednesday, August 4, 2010

ok la..aku crita life aku kat acms

salam..

so, korang nak tau sngat an life aku kat sini cmne an..
aku tell r korang..

1st of all, sori coz lme x update aku nye blog niyh :((
sedeyh gile..huhuh..
dah ade sarang labah2 smua dah..
ade ke??..
erk..
haha
ok..xde2..gedik tol la..

ok la..aku story..hang ni..x sabaq~
ok..
aku crita psal housemate aku dlu la eyh..

sblum crita psal housemate msti la aku crita psal..
rumah aku cmne an..

rumah aku xde la best mne pown
just fine..cozy la jugak bg aku :))
sbb jauh gile r ngan life hostel
although name dia acms putra villa's hostel

dia ni cam rumah r
(mmg rumah pon)..
dpan uh ade swimming pool..
aku dduk main room, so, bilik aku ade attach bath room..

hurm..bilik aku kire bsar gak r..dduk 2 orang je pown
ptotnye dduk 3 orang, but yg lg sorang uh nak tdo kat luar.
x kesah r..

hurm..
ok..
aku crita psal housemate aku spt yg aku janjikan..

1stly, roomate aku..Khairi
dia orang Bukit Mertajam, Penang...d
dekat je..budak MRSM Langkawi..
alim gak r..
nasib baik..
kaki study gak..(smua housemates aku kaki stdy kowt..)

dia slalu balik..amik kete..bawak kitorang round2 penang..
Tett...
ok..
abis sorang..

next..Afif
yg dduk luar uh..
budak serawak..sekola biase..kluster r..
name skolah dia..
Kolej Tuanku Haji Bujang..

pas2..Azim..
dia budak SASER..
dduk kat KL..

pas2..shakir.
dia pd SAMURA..orang pggil dia kat sne Bay-C..
dia budak slangor..

next is helmi..
kitorang pggil dia ustaz..
(aku slalu pinjam buku kat dia)
buku study r..
dia skola biase..skola ape ntah..
aku lupe..sori bro :P

ok..
tuh je la kowt aku nak crita...
dah2..

salam..
thanks 4 reading ape yg aku merepek2 ni

3 comments:

sakinah said...

kirim salam kat sume housemates ko ekh..ha2..gatal nya aq..[mmg gatal pn].. n_n

zaiasraf said...

kau bru sedar ke kau gatal??
hahahaha

sakinah said...

2 la aq br sedar..
ha2..thanks sbb ingtkn aq yg aq ni gatal..