Kawan-Kawan ^^

Tuesday, April 12, 2011

Hoping to see u guys there =')

assalammualaikum wbt..

alhamdulillah...
wee!!...133 followers =)
for my satutigatiga blog..nice kan??.haha
xde la nak cakap jangan follow lagi blog ni...huhu..
but bole dikatakan ni achivement yang bole nak dibanggakan..
alhamdulillah..sebab aku bukan rajin blogwalking sngat...lagipun..insteed of ramai-ramai followers..aku lagi suka followers yang betul2 baca...sebab bukan smua orang aku baca blog ni...
sapa baca thanks =)
nothing much bout this blog.

ok..
currently aku sangat sedih dengan my previous school..
the Malay College Kuala Kangsar..
kene serang anai-anai..
http://peraktoday.com/wp/?p=17499


sangat lawa..first time aku tengok serius aku tak percaya aku masuk sekolah ni.. =')

kesian and sedih to Overfloor block and Big Tree..
sedih gila!!..
jangan la tumbang..dah 106 tahun dah tu!!..
hope can rebuilt...=(
tapi our old boys take few steps for that one..alhamdulillah..

baru nak sedih-sedih...
suddently i knew something...
president for persatuan pelajar islam malaysia Galway is from MCKK..
and president for persatuan pelajar malaysia Cork is also from MCKK..
very proud =)
alhamdulillah..

and here..president AISA also from MCKK..
alhamdulillah..proud to be Budak Koleq..

walaupun honestly speaking...aku benci sekola ni memula..
but now..aku proud being one of them...
aku proud wearing MCKK tie every wednesday..
aku proud cakap Anwar budak MCKK..
korang nak fitnah, sukatilah...dia tak bersalah bagi aku...

ok...Dr Fadhilah Kamsah is also the one from MCKK..
mmg bangga..dia mmg terbaik bagi aku..and bnyak lagi la..
walaupun them is history..aku pun history there gak.


but aku??...
what is my achievement so far??..
kecilnya nak compare with these guys..

ya Allah..im hoping to be somebody next..insyaAllah..aminn

p/s : hoping to see u guys in Galway or UCC next brothers...doakan..
and tak lupa smua yang tolong =)
mesti best!!..ya Allah...bantulah..aminn..
hoping my friend here aucms smua dpat pergi..insyaAllah.. =)
pergi ramai2 lagi best..

galway.. =)


Cork =)

9 comments:

syazwanizr said...

uish. menyesal aku tak belaja sungguh-sungguh dulu kasi masuk koleq. kalo tak mesti dah boleh bangga skang. hehe

Herlisyatt said...

InsyaAllah

next president maybe :)

rashidah said...

Insya Allah, Along akan kesana. Doa mak sentiasa mengiringi Along, dalam tidur dan juga jaga. Sayang selalu...

Muhammad Zaiasraf bin Zainurin said...

wani : hahaha..bnyak la kau nak masuk koleq~..=P btw kau dah pndai lah :)

fatin : x mungkin..~ haha..sebab kitorang 2 thun setgah je kat sana if ada rezeki.insyaAllah..

mak : insyaAllah..aminn..sayang selalu jugak :)

Norain Ishak said...

tetiba teringat satu joke ada sorang budak kolej buat,

"sekolah apa yang paling banyak gay?"

"and jawapannya ialah mestilah mckk(m-c-gay-gay)"

HAHA.jangan ambik hati.it is just a joke.:p

Muhammad Zaiasraf bin Zainurin said...

owh joke tu dah lama dah..haha..
erm..it just a joke..
orang bole cakap ape je..
biasa lah tu =)

ameenuddeen said...

satutigatiga ni nombor dobi ko ke?

Anonymous said...

mummy ZAI,doakan untuk saya jugak...
saya nak pergi Ireland... weee....

Muhammad Zaiasraf bin Zainurin said...

ameen : yup...senang je nak agak~

anonymous : ni mesti azim ni..