Kawan-Kawan ^^

Friday, January 14, 2011

come hell or high water..

salam..

cewah..tajuk nak best je..
aku xtau nak ckap ape sebanrnye~.
ngaa!!!

tapi aku nak tulis gak..

kalau la aku boleh terbang..
aku akan terbang sepuas-puasnya..
g jalan-jalan..kat serata dunia..

namun, sayap x cukup..

kalau aku mampu berbidato..
akan aku naik mempersembahkan hujah2 lantang aku..
tegakkan keadilan..

kalau aku ade kekuatan..
akan aku bunuh semua musuh-musuh..
biar aman dunia..

kalau aku ade akal umpama Albert..
akan aku derive formula ngan theory aku sendiri..
biar generasi lepas aku pening kepala pkir..
padan muka..

kalau aku kaya..
akan aku beli rumah besau, kereta besau.*lesen pon xde.
haha..xde ah..doctor mane ade kaya~
aku ingat lagi senior aku ckap..

if u want to be rich, dont be a doctor..
if u willing to help people..
be a doctor.

if u want life.
dont be a doctor.
because doctor doesn't have life..
but it strive to save people's life.

if u want time..
better 4 u to work for your own..
*tpi jgn harap aku nak buat..sbb aku xske

if u willing to save people..
go on..

if a wife lose a husband..
is a son lose his father..
if a husband lose his wife..
if a son lose his mother
its because of u..

u ready to take the responsibility..??

aku bukan lah superman..
yang mempunyai kekuatan..

aku bukan lah spiderman yang bole g lompat2..
terus selamatkan orang from eksiden..
*bpak mngarut dia ni~

tapi at least aku bole berusaha dengan my own way..
yeah...

exam da dekat =)



2 comments:

iCeY 'AiShA said...

GOOD LUCK, zai! ;)

zaiasraf said...

ouh thanks :D
all the best