Kawan-Kawan ^^

Monday, January 31, 2011

thanks nek :D

salam..

haa...tetibe aku ade idea nak tulis ape..
hehe.ape??..aku sangat sejuk hari ni~ brrr...maklumla..melaka ni ari2 ujan..
alhamdulillah rumah aku x bnjir..bgtu gak ngan area surround here.. :D

adik bradik aku smua dmam..kecuali aku ngan adik aku yang form 3 uh..
bpak aku ngan mak aku pown bru baik demam..xde la baik sngat..cume sehat la sket..
alhamdulillah..

td...adik aku demam..tp still nak g skola..sebab dia ckap..xnak kawan dia lebeh pd dia..
nanti kawan dia berlagak..hahaha...kalau aku jangan harap aku nak g..hahaha...*evil laugh..ksian aku tgok..dah la malam td muntah2..still nak g skola jugak...haisy.."along, amik ada kat skola ea.~" dia ckap..ksian la pulak tgok..uhuhu..tp aku x g amik pon..sbb makcik aku dah g amik..hehe...tgah hari mak balik pd keje pon aku tido je..hahahaha..*buruk perangai..aku tido from 12 td..

sbnarnye aku nak crita bende laen...ni ha...

lepas mnghrib td..tiba2 adik aku tgur aku bce Quran.."along, along dah hafal ke?.."
hurm..kesian aku tgok..sebab kitorang mse kecik2..mmg belajar dngan cara mnghafal..kira juzu' 30 uh smua hafal ah..mse kecik..skarang x amalkan..so, dah lupe..teruknye!!..dulu bole kata...juzu'30, 1 and 2..smua hafal je..lmbat gile..form 4 aku bru juzu' 2..terukkan??..
hurm..

form 4 bru la nak bace Iqra' balik...n lepas form 5..aku mantapkan tajwid 3 bulan..xtau la mantap ke x..huhuhuh..dduk ngan nek..3 bulan bljar kat stamford n kerje..3 bulan dduk ruma n pgi g rumah nek..
xpelah..xpat lesen..yang penting aku habiskan smua tu dulu..

ade lesen moto je..itu pon L..
xpe lah..aku tau ape aku buat..tapi tu lah..lmbat betul..kire lepas spm bru aku khatam Quran..
segannye..tp tu lah..adik aku yang darjah 2 ni x faham lagi ape yang nek aku cuba buat..
maybe aku faham kot cara nek aku ajar mengaji sekarang..
Thanks nek :D

ni gamaba nek...mak ngan abah..hehe..comel la nek..


kdang2..malas nak g rumah nek..nanti kene pakse makan..hhaha..xlah tipu..moto rosak la nek~~ huhu

.

4 comments:

syazwanizr said...

same la . aku pon lesen moto L jek. dah mati dah pon...

zaiasraf said...

hahaha...g bbq naik ape doe?

syazwanizr said...

bbq mende?

zaiasraf said...

dah lepas dah pon..abaikan..